Jak vydat vlastní knihu v rekordním čase

Emeritní barman a kreativec

Lektor: Tomáš Křemenák

Obsah Workshopu

Píšete si do šuplíku a rádi byste s vaším psaním vyrazili do světa? Nebo vás jen zajímá, na co všechno je třeba myslet při psaní a následném vydávání knihy či obdobného projektu, který chcete prezentovat a prodávat zákazníkům? 

Tomáš Křemen nám přijde ukázat, že kniha se dá napsat a vydat za dva měsíce a poté vyprodat za další 3 měsíce. 

Především bude řeč o tom, jak můžete s vaší energií během volného času (třeba když bar, pro který pracujete, musí mít kvůli vládním opatřením zavřeno) hospodařit tak, aby vzniklo něco zábavného a konkurenceschopného.

Co Tomáše nejvíc překvapilo na „knižním průmyslu“ a proč se pořád necítí být spisovatelem? I o tom tenhle emeritní barman a kreativec brněnské gastronomické skupiny Lidi z Baru pohovoří.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Děti a úsměv v klidu s sebou  #ditejepartak

Registrace a platba předem: nutná. Počet míst je omezen.

Místo konání:  z pohodlí vašeho domova.

Kdy: 18.2 od 9:30 – 12:30, Cena: 400Kč

Prohlédněte si jeho tvorbu

O lektorovi

Více než šťastný otec. Gastronomický univerzál, jemuž nedělá problém zaplnit něčím skvělým celý jídelní stůl od talířů po sklenice. Zářnou barmanskou kariéru dotáhl až na pozici spolumajitele kvazinonstopu 4pokoje a barové novinky Slasti. Baroví nováčci by jej mohli oslovovat „pane učiteli“, jelikož má pod palcem všechna základní školení. Fandí Manchesteru United a jako bývalý bedňák Rolling Stones nebo Iron Maiden taky dobré muzice. Během covidové uzávěrky barů s týmem více než třiceti členů Lidí z Baru napsal Tekutou kuchařku, která se v září dostane i do knihkupectví.

Jeho nejznámější projekty jsou: Kniha Lidi z Baru (zastřešující název pro všechny „naše lidi“ , naše projekty. Na to pak navazuje PODCAST na VISITCHEF na téma: Tekutá kuchařka je cestou k našim hostům. A mnoho dalšího.