Sorting by

×

Cookies

Rodičovská není brzda,

pokud nechcete.

Zdravíme vás!

Na základě § 89 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, bychom vás rádi informovali, že naše webové stránky využívají tzv. cookies, tedy malé textové soubory, které si naše webové stránky uloží do vašeho počítače. Díky cookies zaznamenává webová stránka informace o vaší návštěvě, například informace o preferovaném jazyce a jiných nastaveních. Příští vaše návštěva této stránky tak může být mnohem jednodušší.

This Cookie Policy was last updated on Květen 2, 2021 and applies to citizens and legal permanent residents of the European Economic Area.

1. Úvod

Naše webové stránky https://marter.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2. Co jsou soubory cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

3. Co jsou skripty?

Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je to webový maják?

Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

5. Cookies

5.1 Technické nebo funkční soubory cookies

Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Analytické soubory cookies

Analytické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Pomocí těchto analytických souborů cookies získáme informace o používání našich webových stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání analytických souborů cookies.

5.3 Reklamní soubory cookies

Na tomto webu používáme reklamní soubory cookies, což nám umožňuje získat informace o výsledcích kampaně. To se děje na základě profilu, který vytvoříme na základě vašeho chování na https://marter.cz. Pomocí těchto souborů cookies jste jako návštěvník webu spojeni s jedinečným ID, ale nebudete profilovat své chování a zájmy pro zobrazování personalizovaných reklam.

5.4 Marketingové/Sledovací cookies

Marketingové/sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.

Protože tyto soubory cookies jsou označeny jako sledovací, žádáme vás o jejich povolení.

6. Umístěné cookies

Elementor

Statistics (anonymous)

Využití

Používáme Elementor pro content creation.

Sdílení dat

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

Statistics (anonymous)

Název
elementor
Expiration
persistent
Funkce
Store performed actions on the website

Hotjar

Statistics, Functional

Využití

Používáme Hotjar pro heat maps and screen recordings.

Sdílení dat

Další informace naleznete v Hotjar-Zásady ochrany osobních údajů.

Statistics

Název
_hjid
Expiration
1 year
Funkce
Store a unique user ID
Název
_hjRecordingLastActivity
Expiration
session
Funkce
Store performed actions on the website
Název
_hjIncludedInPageviewSample
Expiration
30 minutes
Funkce
Název
_hjIncludedInSessionSample
Expiration
30 minutes
Funkce
Název
_hjAbsoluteSessionInProgress
Expiration
session
Funkce
Store unique visits

Functional

Název
_hjRecordingEnabled
Expiration
session
Funkce

Google Analytics

Statistics (anonymous)

Využití

Používáme Google Analytics pro website statistics.

Sdílení dat

Další informace naleznete v Google Analytics-Zásady ochrany osobních údajů.

Statistics (anonymous)

Název
_ga
Expiration
2 years
Funkce
Count and track pageviews
Název
_gid
Expiration
1 day
Funkce
Count and track pageviews

WordPress

Účel čekající na zjištění

Využití

Používáme WordPress pro website development.

Sdílení dat

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

Účel čekající na zjištění

Název
wordpress_logged_in_*
Expiration
Funkce

YouTube

Účel čekající na zjištění, Statistics

Využití

Používáme YouTube pro video display.

Sdílení dat

Další informace naleznete v YouTube-Zásady ochrany osobních údajů.

Účel čekající na zjištění

Název
GPS
Expiration
Funkce
Název
VISITOR_INFO1_LIVE
Expiration
Funkce

Statistics

Název
YSC
Expiration
session
Funkce
Store a unique user ID
Název
PREF
Expiration
1 year
Funkce
Store and track visits across websites

Ostatní

Účel čekající na zjištění

 

 

7. Souhlas

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na „Uložit předvolby“, souhlasíte s používáním kategorií souborů cookies a pluginů, které jste vybrali v rozbalovací nabídce, jak je popsáno v tomto prohlášení o souborech cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

7.1 Správa nastavení souhlasu

8. Vaše práva týkající se osobních údajů

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

  • Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
  • Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
  • Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
  • Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
  • Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
  • Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.

Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Podívejte se prosím na kontaktní údaje ve spodní části tohoto prohlášení o cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

9. Povolení/zakázání a odstranění cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

10. Kontaktní údaje

V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

M.arter z.ú.
Fakturační údaje
M.arter z.ú.
Frýdlantská 1310/23
Praha 8
Kobylisy 182 00
Česká republika
Web: https://marter.cz
E-mail: workshopy@marter.cz

Tyto zásady cookies byly synchronizovány s cookiedatabase.org dne Únor 7, 2021

Napište nám

10 + 10 =

Kontakt

Hasova 3092/4, Praha 4, Modřany 143 00

E-mailmarter@marter.cz

Kontakt

Hasova 3092/4, Praha 4, Modřany 143 00

E-mailmarter@marter.cz